Hyppää sisältöön

Attendo Mantaan saatiin erityinen vieras: ”Asukkaat olivat haltioissaan, kun Miss Suomi saapui vierailulle juuri heitä varten”

30.10.2019

Jaa

Attendo Mantassa räpsittiin urakalla iloisia yhteiskuvia, kun vuoden 2019 Miss Suomeksi kruunattu Anni Harjunpää kävi kylässä kehitysvammaisten asukkaiden palvelukodissa. Sastamalassa vietettiin 10.10. kunnan 10-vuotissyntymäpäiviä, joiden tiimoilta sastamalalainen Harjunpää oli kunnassa vierailulla.

Attendo Mantassa oli pari viikkoa sitten satumainen tunnelma, kun vierailulle saatiin Miss Suomi 2019 Anni Harjunpää. Sastamalan kunnan 10-vuotisjuhliin saapunut Harjunpää vieraili juhlallisuuksien merkeissä kaupungintalolla, minkä lisäksi hän kävi tervehtimässä paikallisen palvelukodin asukkaita.


”Asukkaat olivat haltioissaan, kun saimme Miss Suomen vierailulle juuri heitä varten. Tunnelma oli koko vierailun ajan ilon ja onnen täyttämä”, kuvaa palvelukodin johtaja Heidi Seppälä.


Mantassa on 15 asukaspaikkaa, jotka jakautuvat kolmeen pieneen ryhmäkotiin. Kaikki asukkaat olivat innoissaan mahdollisuudesta tavata missin olkanauhaan sonnustautunut Harjunpää.


”Jokainen asukas sai ottaa hänen kanssaan yhteiskuvia. Kahvittelut jäivät tällä kertaa väliin, kun aika kului niin nopeasti jutellessa. Tästä vierailusta riitti puhuttavaa palvelukodissa pitkään sen jälkeen ja haluankin vielä kiittää Harjunpäätä vierailusta ihan koko Mantan porukan puolesta”, Seppälä jatkaa.


Attendo Manta on vuonna 2018 Sastamalaan avattu kehitysvammaisten ihmisten palvelukoti. Manta tarjoaa tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä pärjäämisessä kolmessa viiden asukkaan ryhmäkodissa.