Hyppää sisältöön

Attendo Suomen talousjohtajaksi on nimitetty Henna Plit

14.10.2019

Jaa

Henna Plit on nimitetty Attendo Suomen talousjohtajaksi ja osaksi yhtiön johtoryhmää. Hän vastaa talouden kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Plit aloittaa tehtävässään tänään 14.10.

”Olemme todella tyytyväisiä saadessamme tiimiimme vahvan osaajan, jolla on monipuolinen kokemus talouden eri osa-alueilta. Talousjohtajana Hennalla on merkittävä rooli johdon strategisena tukena laadukkaan ja kannattavan liiketoiminnan varmistamisessa. Hänen laaja-alainen osaamisensa sekä näkemyksensä toiminnan kehittämisestä ovat omiaan juuri tähän”, toteaa Attendon liiketoimintajohtaja Virpi Holmqvist.

Henna Plit on toiminut aiemmin seitsemän vuotta Postilla eri liiketoimintaryhmien talousjohtajana. Ennen sitä hän on työskennellyt vastaavissa tehtävissä muun muassa Sanomilla sekä Oraksella.

”On hienoa päästä työskentelemään toimialalle, joka on ihmisyyden ytimessä. Ikääntyvä yhteiskuntamme ja sitä mukaa hoiva-ala on murroksessa, joka haastaa kehittämään inhimillistä ja korkealaatuista hoivaa. Se koskettaa meistä jokaista elämämme jossain vaiheessa”, Plit sanoo.

Plit pyrkii heti aloitettuaan käymään Attendon hoiva- ja palvelukodeissa keskustelemassa henkilöstön ja asukkaiden kanssa.

”Motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö sekä toimivat kiinteistöratkaisut ja tukipalvelut luovat yhdessä asukkaillemme hyvän arjen. Juuri tähän arkeen haluan ensitöikseni tutustua huolellisesti”, Plit jatkaa.

Lisätietoja:

Henna Plit
Talousjohtaja
henna.plit@attendo.fi

Haastattelupyynnöt:

Ilona Sammaljärvi
Viestintäpäällikkö
p. 044 596 5549
ilona.sammaljarvi@attendo.fi