Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendon ikäihmisten palvelukodissa on todettu koronatartunta Oulussa 16.12.2020

Vierailukielto purettu 23.12.2020

Attendo Fregatti -palvelukodissa on todettu korona-altistuminen. Palvelukodissa on ryhdytty toimenpiteisiin mahdollisten tartuntojen varalta ja tilanne on hallussa. Asukkaita, heidän läheisiään ja henkilökunnan jäseniä on tiedotettu asiasta. Fregatti koostuu viidestä ryhmäkodista. Oulun kaupungin infektiolääkäri on asettanut yhteen ryhmäkotiin vierailukiellon. Muissa neljässä ryhmäkodissa suositellaan vahvasti vierailujen välttämistä.  

Lisätietoja tartuntatilanteesta voivat antaa vain terveydenhuollon edustajat. Tässä tapauksessa Oulun terveydenhuollon edustajat.

Lisätietoja medialle Attendon koronavalmiustoiminnasta antaa valmiusjohtaja Tuija Haatainen, puh. 044 4456 157 tai tuija.haatainen@attendo.fi

Päivitetty 23.12.2020 Vierailukielto purettu