Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Piia Yabalak valittiin Vuoden hoivatyöntekijäksi 26.9.2019

Attendon Vuoden hoivatyöntekijäksi on valittu lähihoitaja Piia Yabalak. Hän työskentelee Attendo Hultintuvalla Hämeenlinnassa. Vuoden hoivatyöntekijä valittiin ehdotusten pohjalta Attendon noin 400 yksikön työntekijöiden joukosta. Tunnustus on jaettu vuodesta 2012 lähtien.

Valintaperusteluissa korostettiin Piian vahvan ammattitaidon, positiivisuuden ja sitoutuneisuuden lisäksi hänen kykyään luoda hyvää ilmapiiriä ja yhteishenkeä työyhteisöön. Piian mukaan hyvässä työyhteisössä tärkeitä asioita ovatkin kollegiaalisuus, toisten huomioiminen ja positiivisuus.

Piia on toiminut lähihoitajana 12 vuotta, joista 11 vuotta hän on työskennellyt Attendon yksiköissä. Hoiva-alalla työskenteleviltä vaaditaan Piian mukaan lämminhenkisyyttä ja aitoutta.

– Tätä työtä ei voi tehdä, jollei ole sydän mukana, hän sanoo.

Vuoden hoivatyöntekijä -tunnustuksen lisäksi jaettiin viisi kunniamainintaa. Ne saivat sosionomi Pirjo Vörlin Attendo Lehtorannankodista Oulusta, lähihoitaja Anna-Mari Riekkinen Attendo Pirtinkaaresta Kuopiosta, sairaanhoitaja Paula Kinnunen Attendo Eevakodista Kinnulasta, lähihoitaja Jerome Balagbagan Attendo Jaspiksesta Vantaalta sekä ohjaaja Jenna Bahador Attendo Seinäjoen Aallosta.

Attendo onnittelee ja kiittää lämpimästi Piiaa ja muita palkittuja!