Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Tärkeää asiaa koronaviruksesta hoivakodeissa vieraileville 9.3.2020

Koska koronavirustartuntojen määrä on Suomessa kasvussa ja asiakkaamme ja asukkaamme ovat herkkiä infektioille, olemme tarkistaneet ohjeistustamme hoivakodeissa vierailusta.

On erittäin tärkeää toimia yhdessä välttääksemme infektioiden leviämisen hoiva- ja palvelukoteihimme. Tämä koskee yhtä lailla kausiluonteista influenssaa kuin uutta koronavirusta (Covid-19). Mikäli sinulla ilmenee hengitystieinfektion tai muun tartuntataudin oireita, toivomme, että et tule kipeänä vierailemaan meillä. Tämän tyyppiset tautitartunnat voivat olla hengenvaarallisia asukkaillemme.

Jos olet matkustanut alueilla, joilla Covid-19 on levinnyt, on tärkeää, että et vieraile meillä 14 päivän sisällä kotiin saapumisesta. Ajantasaisen tiedon niistä alueista, joita rajoitus koskee, saat Ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta www.um.fi tai kysymällä meiltä.

Jos et ole matkustellut ja olet oireeton, pidäthän silti erityisen hyvää huolta käsihygieniasta aina vieraillessasi meillä.

Kiitos, että autat meitä!