Attendo Ihanakallio palvelukoti

Asumispalvelut · Tehostettu palveluasuminen · Tuettu asuminen

Attendo Ihanakallio on Kankaanpäähän syksyllä 2019 avautuva vammaisten ja vaikeavammaisten palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää palveluasumista viihtyisissä sekä esteettömissä tiloissa. Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja kuusi kevyemmän tuen asuntoa.

Aluepäällikkö

Piia Hänninen

Tavoitettavissa arkisin 8-16.

Puhelin: Ohjaaja 1: 044-4940752 Ohjaaja 2: 044-4940753 Ohjaaja 3: 044-4940754

Osoite

Ihanakallionkatu 1,38700 Kankaanpää

Ruoka

Ruokailu on tärkeää fyysisen hyvinvoinnin ja jaksamisen, sekä sosiaalisen aktiivisuuden kannalta. Palvelukodissamme on yhteiset ruokailutilat, joissa tarjoillaan terveellisiä ja maittavia aterioita. 

Lisätietoja

Palvelukoti lyhyesti

Attendo Ihanakallio avautuu Kankaanpähään syksyllä 2019. 

Asukaspaikkojen yhteydestä löytyy myös sauna sekä kolme kodikasta ryhmäkotia, joissa on viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä keittiö. Palvelukoti Ihanakalliossa on huomioitu paljon apua ja tukea tarvitsevien asukkaiden tarpeet esteettömällä ja turvallisella tilasuunnittelulla.

Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Tehtävänämme Attendo Ihanakalliossa on tukea asukkaiden arkea ja vahvistaa heidän osallisuuttaan omassa elämässään. Tuemme, ohjaamme ja autamme asukkaita heidän tarpeidensa mukaan kaikilla elämän osa-alueilla asukkaiden fyysiset-, psyykkiset- ja sosiaaliset tarpeet huomioiden.  Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Kannustamme ja tuemme asukkaita osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun. Ympäristössä on myös hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot.