• Clone of Havainnekuva valmiista hoivakodista

Attendo Korkeavuori senioritalo

Senioriasunnot · Kotka · Senioriasunnot Kotka

Moderneja viihtyisiä senioriasuntoja Kotkan keskustan välittömässä läheisyydessä. Tarjoamme laadukkaita itsenäistä asumista tukevia ateriapalveluita, kodinhoidollisia palveluita sekä hoitajan palveluita.

Hoivakodin johtaja

Satu Sigg

Puhelin: 044 494 1290

Hei,olen Satu Sigg ja vastaan Attendo Korkeavuoren senioriasunnoista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

  • Ryhmäkoti 1.      p. 044 494 4707
  • Ryhmäkoti 2.      p. 044 494 4708
  • Seniori 1.            p. 044 494 4709
  • Seniori 2.            p. 044 494 4710
  • sairaanhoitajat    p. 044 494 4717

Osoite

Korkeavuorenkatu 13, 48300 Kotka

Ruoka

Meillä on oma keittiö. Tarjoamme ikäihmisille terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä.

Lisätietoja

Senioritalo Korkeavuori

Attendo Korkeavuori on senioritalo, jossa on 45 asuntoa. Asunnot sijaitsevat talon 2-5 kerroksissa. Alakerrassa on yhteistiloja sekä ravintolasali. Yhteisiin tiloihin kuuluu mun muassa: Kuntoilutila, saunaosasto, piha-alue sekä oleskelu- ja ruokailutilat. Asunnot: 34-35 m2 sisältäen 1h+tk+WC/kylpyhuone (osassa asunnoista parveke).

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Korkeavuoressa kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt ja esteettömät kylpyhuonetilat. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa. Voit valita palvelusopimukseesi aterioita ruokasalissa tai lämpimänä kotiin kuljetettuna.

Monipuoliset palvelut lähellä

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- hoiva- ja kuntoutuspalveluista. Valittavana on kolme eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Asumisen kuukausikustannus koostuu palvelupaketista ja vuokrasta. Attendo Korkeavuoren palveluihin kuuluu myös ravintola, viihtyisä saunaosasto ja monitoimitiloja.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä senioritalon johtajaan ja sovi tapaaminen! 

Lataa Attendo Korkeavuoren esite tästä ja hinnasto tästä. 

Tervetuloa tutustumaan Attendo Korkeavuoreen perjantaina 18.1. klo 13.