• Metsohovi

Attendo Metsohovi

Palveluasuminen · Tehostettu palveluasuminen · senioriasuminen

Attendo Metsohovi on Raumalle elokuussa 2019 avautuva palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja senioriasumista. Attendo Metsohovi on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Tarjoamme myös intervallihoitoa.

Hoivakodin johtaja

Katja Roivas

Puhelin: 044 494 0880

Hei, olen Katja Roivas ja vastaan mielelläni kysymyksiisi liittyen Attendo Metsohoviin.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Sairaanhoitaja: 044 494 0881
Hoitajat 3.kerros: 044 494 0884
Kokki: 044 494 4809
Sairaanhoitaja: 044 494 0881
Hoitajat 3.kerros: 044 494 0884
Kokki: 044 494 4809

Osoite

Metsotie 5, 26100 Rauma

Ruoka

Attendon omasta valmistuskeittiöstä saamme terveelliset ja maistuvat ateriat. Aamu- ,väli- ja iltapalat valmistuvat ryhmäkodeissa yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Asukkaiden toiveita kuullaan ja niitä toteutetaan. Pidämme myös teemapäiviä. Asukkailla on myös mahdollisuus harjoitella ruoan valmistusta ohjatusti henkilökunnan kanssa. 

Lisätietoja

Attendo Metsohovi

  • Attendo Metsohovi on palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä senioriasumista. 
  • Metsohovissa on 32 tehostetun palveluasumisen asuntoa ja 16 senioriasuntoa. 
  • Senioriasunnot sijaitsevat rakennuksen 1. ja 4. kerroksessa. Tehostetun palveluasumisen asunnot sijaitsevat 2. ja 3. kerroksessa. 
  • Yhteisiin tiloihin kuuluu muun muassa saunaosasto ja kerhotilat.

Lue Verohallinnon myöntämästä kotitalousvähennyksestä tästä.

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa.

Attendo Metsohovissa on 16 erikokoista vuokra-asuntoa senioriasukkaille.  Senioriasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta. Kyseessä ei siis ole aivan tavallinen vuokra-asunto. Senioriasukkaanna asut omassa vuokra-asunnossa ja sinulle on räätäöity tarpeittesi mukaan henkilökohtainen palvelupaketti. 

Senioriasunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt ja esteettömät kylpyhuonetilat. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa. 

Monipuoliset palvelut lähelläsi

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- hoiva- ja kuntoutuspalveluista. Valittavana on kolme eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Asumisen kuukausikustannus koostuu palvelupaketista ja vuokrasta.