• keva_mölkky

Attendo Muurain

Kehitysvammaiset · Asumispalvelut · Tehostettu palveluasuminen · Tuettu asuminen

Attendo Muurain on Saloon helmikuussa 2019 avautuva kehitysvammaisten palvelukoti. Muurain tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 15 autetun asumisen paikkaa ja 9 tuetun asumisen paikkaa.

Aluejohtaja

Erja Kaksonen

Erja Kaksonen

Puhelin: p. 050 355 4453

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ohjaajat 044 494 1872

Osoite

Muuraintie 9, 24280 Salo

Ruoka

Ruokailu on tärkeää fyysisen hyvinvoinnin ja jaksamisen, sekä sosiaalisen aktiivisuuden kannalta. Palvelukodissamme on yhteiset ruokailutilat, joissa tarjoillaan terveellisiä ja maittavia aterioita. 

Lisätietoja

Palvelukoti lyhyesti

Attendo Muurain avautuu Saloon helmikuussa 2019. Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Palvelukodinasunnot ovat kooltaan noin 21 m2 ja asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan, kodinomaisuuden tukemiseksi. Yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha, sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Palvelukodin alakerrassa on tuetunasumisen asunnot, joissa on 32 m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on yhdistetty olohuone-keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku. Alakerrassa on yhteinen oleskelutila.

Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun. Ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot.

Lue lisää Attendon kehitysvammaisten palveluista tästä.