• Attendo Muurutvirta - slideshow - muurutvirran-hoitokoti-01
  • Attendo Muurutvirta - slideshow - muurutvirran-hoitokoti-08
  • Attendo Muurutvirta - slideshow - muurutvirran-hoitokoti-07
  • Attendo Muurutvirta - slideshow - muurutvirran-hoitokoti-04
  • Attendo Muurutvirta - slideshow - muurutvirran-hoitokoti-03
  • Attendo Muurutvirta - slideshow - muurutvirran-hoitokoti-02
  • Attendo Muurutvirta - slideshow - muurutvirran-hoitokoti-09

Attendo Muurutvirta

Palvelukoti · Juankoski · Ikäihmiset · Kehitysvammaiset

Juankoskella sijaitseva 36-paikkainen Muurutvirran Hoitokoti on ikääntyneille ja kehitysvammaisille asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava palvelukoti.

Hoivakodin johtaja

Sari Ruotsalainen

Puhelin: 045 342 4767

Arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Palvelukodin sähköpostit: etunimi.sukunimi@mikeva.fi Palvelukodin puhelinnumerot: Ohjaajat puh. 044 7505 111 tavoitettavissa vuorokauden ympäri

Puhelin: Ohjaajat 24/7 p. 044 7505 111

Osoite

Putaanpolku 1, 73460, Muuruvesi

Lisätietoja

Kuopiossa Juankosken Muuruvedellä sijaitseva Muurutvirran Hoitokoti on 36 -paikkainen palvelukoti, joka tarjoaa ikääntyneille ja kehitysvammaisille asukkaille yksilöllisiä hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita. Hoitokoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Putaansaaressa Akonveden ympäröimänä, osoitteessa Putaanpolku 1 Muuruvesi, Juankoski. Kauniit järvi- ja peltomaisemat ympäröivät Muurutvirran hoitokodin joka suunnasta.

Muurutvirran Hoitokoti - koti ikääntyneille ja kehitysvammaisille

Muurutvirran Hoitokoti on valmistunut ja otettu käyttöön vuonna 2011. Hoitokoti ja sen ympäristö ovat esteettömiä ja suunniteltu käyttäjäryhmälleen sopivaksi. Kaikille kodin asukkaille yhteinen oleskelu- ja ruokailutila sijaitsee talon keskellä. Yhteisessä oleskelutilassa on leivinuuni, joka tuo lämpöä ja viihtyvyyttä oleskelutilaan. Asukashuoneet ovat jakaantuneet rakennuksen kahdelle eri käytävälle. Molemmista siivistä on pääsy aidatulle oleskelupihalle ja terassille. Yhteiset saunatilat sijaitsevat ruokailutilan välittömässä läheisyydessä. Pihapiiristä löytyy myös rantasauna, joka lämpiää kesäaikaan viikottain. Grillimökissä keitetään nokipannukahvit ja paistetaan makkaraa yhdessä asukkaiden kanssa.

Vihreää hoivaa

Muurutvirran hoitokodissa käytetään myös vihreän hoivan (green care) periaatteita. Talon asukkailla on oikeus luontoon vuoden jokaisena päivänä. Kodissa panostetaan myös liikuntaan, sosiaalisiin suhteisiin ja yhteisölliseen kokemiseen. Pihapiirin grillikota, kasvihuone ja rantasauna mahdollistavat arkiset ja kodinomaiset kokemukset lähellä luontoa. Luonnossa liikkumisen ja tekemisen ohella asukkaat saavat käydä kukin kuntonsa ja vointinsa mukaisesti kodin kuntosalilla.

Kuntouttava työote

Muuruvirran Hoitokodin henkilökunta kannustaa, rohkaisee ja aktivoi asukkaita omien voimavarojen mahdollisen monipuoliseen käyttöön sekä aktiiviseen arkeen, yksilölliset voimavarat huomioiden. Kuntouttava työote on hoivan ja asumisen perusta. Kodissa järjestetään virkistystoimintaa lähes päivittäin. Henkilökunta ohjaa virkistystoimintaa muun muassa yhteislaulun, lehdenlukutuokioiden, leivonnan, leikkien ja sananlaskujen sekä lähiympäristön retkien ja vierailijoiden muodossa. Kaikissa kodin aktiviteeteissä ja toimissa huomioidaan myös asukkaiden esittämät toiveet ja kiinnostuksen kohteen. Arjen toiminnan lisäksi kodissa huomioidaan vuodenkiertoon liittyvät tapahtumat ja perinteet, juhlapyhät ja syntymäpäivät. Muurutvirran Hoitokodissa eletään monipuolista, elämänmakuista arkea ja juhlaa, jossa jokainen asukas elää oman totutun elämänrytminsä mukaisesti.

Osaava henkilökunta

Asukkaiden apuna ja tukena on osaava ja välittävä moniammatillinen tiimi, joka koostuu muun muassa lähihoitajista ja sairaanhoitajista. Asukkaiden läheiset ja ystävät ovat tervetulleita osallistumaan kodin arkeen ja asukkaiden eloon. Kodissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, joka elämäntarinaa, toiveita ja tarpeita kunnioitetaan!

Tervetuloa tutustumaan Muurutvirran Hoitokotiin!