Attendo Pajuharju hoivakoti

Vanhainkoti · Tehostettu palveluasuminen · Lyhytaikainen hoiva · Vanhuspalvelut · Vanhusten palveluasuminen · Hoivakoti Lapinlahti · Vanhainkoti Lapinlahti

Attendo Pajuharju on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Pajuharju sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee Lapinlahdella, kauniin maiseman ja rauhallisen omakotialueen keskellä. Lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Aluejohtaja

Anne Flink

Anne Flink

Puhelin: 050 538 9010

Hei, olen aluejohtaja Anne Flink. Soita ja kysy lisää Attendo Pajaharjun hoivakodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Sähköposti: anne.flink@attendo.fi

Osoite

Pajuharjuntie, 73100 Lapinlahti

Ruoka

Attendo Pajuharjussa on oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat. Pajuharjussa tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

Attendo Pajuharju on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Pajuharjussa sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee keskellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Viihtyisät tilat

  • Attendo Pajuharjussa asukashuoneita on 30. Huonekoko on 20m2.
  • Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutilat
  • Huoneet ovat yhden hengenhuoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi.
  • Attendo Pajuharjussa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa.
  • Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto.
  • Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Toiminnallisuus hoivakodissa

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. 

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.