Attendo Villa Häitilä

Attendo Villa Häitilä tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Toimintamme tarkoituksena on vahvistaa asukkaiden itseluottamusta ja valmiuksia omaehtoisempaan elämään. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen henkilökunta ympärivuorokautisesti.

Yhteystiedot

Osoite

  • Häitiläntie 2

  • 13300 Hämeenlinna

  • Kanta-Häme

  • Kartta

Tietoja

Story image

Asuminen

Palvelukoti jakaantuu kolmeen viiden hengen soluun, joissa jokaisella asukkaalla on oma asunto. Huoneen saa kalustaa itse omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Asukkaiden yhteisessä käytössä on oleskelu- ja ruokailutilat, sekä viihtyisä ja suojaisa pihapiiri. Kaikki tilat ovat esteettömiä. Sauna lämpiää asukkaan niin toivoessa. Yöaikaan yksikkömme ovet ovat kiinni turvallisuuden takaamiseksi. Päivisin on mahdollista vapaasti kulkea yksiköstä ja viihtyisä sisäpiha takaa tähän hyvät mahdollisuudet myös liikuntarajoitteisille asukkaille.

Story image

Arki ja aktiviteetit

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Palvelukodin arkiohjelmassa on mm. liikuntaa, pelaamista, askartelua, leivonta-, ja musiikkiryhmä. Villa Häitilässä jokainen asukas osallistuu huoneensa siistinä pitämiseen ja pyykinpesuun vointinsa mukaan. Annamme asukkaille mahdollisuuden harjoitella ja harjaantua arkipäiväisissä taidoissa. Asukkaiden kanssa käydään esimerkiksi yhdessä kaupassa tai hoitamassa asioita, mikäli asukkaan vointi sen sallii.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä