Hyppää sisältöön

Attendo Jokikoto

Harjavallassa sijaitseva Attendo Jokikoto A tarjoaa tehostettua palveluasumista aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Toiminnassamme korostuvat aito välittäminen, luottamuksellisuus ja yksilöllisyys.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Siltalanranta 2 A-B

 • 29200 Harjavalta

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 17

  Huoneen koko: 20 m2

  Valmistunut: 2009

  Ryhmäkodit: 1

 • Erikoisosaaminen: hoidolliset asukkaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Tavoitteellista tukea

Attendo Jokikoto on kodinomainen, turvallinen sekä virikkeellinen asuinympäristö 17 asukkaalle. Asukkaalle nimetään hoitosuhteen alussa omaohjaaja ja kaikilla asukkailla on henkilökohtainen kuntoutumissuunnitelma ohjaamaan kuntoutusta ja elämää kuntoutuskodissa. Attendo Jokikodon henkilökunta koostuu kokeneista mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaisista, jotka ovat asukkaiden tukena ja apuna ympäri vuorokauden.

Story image

Oma koti

Attendo Jokikodossa asukkaat asuvat omissa huoneissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Jokaisessa asukashuoneessa on oma suihku- ja WC. Asukkaiden yhteiskäytössä on olohuone, ruokailutila, sauna, pyykinkäsittelytila ja aidattu piha-alue sekä sulkapallokenttä. Kannustamme asukkaita oleskelemaan mahdollisimman paljon yhdessä toistensa ja henkilöstön kanssa. Tämä ehkäisee eristäytymistä ja luo pohjan kuntoutumiselle. Mahdollistamme samalla myös omaan rauhaan vetäytymisen asukkaan halutessa.

Story image

Omannäköistä elämää

Jokikodossa yhdessä tekeminen ja ajanviettäminen sosiaalisissa tapahtumissa ovat tärkeitä kuntoutumisen edistämisen keinoja. Asukkaitamme kannustetaan osallistumaan kykyjensä mukaan myös kotitöihin. Arkirutiineihin osallistuminen ja niiden opettelu tukee asukkaidemme valmistautumisessa kohti itsenäisempää elämää. Järjestämme säännöllisesti erilaisia toimintatuokioita, kuten esimerkiksi musiikki-, liikunta- ja keskusteluryhmiä. Asukkaille on tarjolla erilaisia harrastusvaihtoehtoja, kuten allasjumppaa, kuntopiiriä ja biljardia. Liikunta- ja uimahalli, kirjasto, frisbeegolfrata sekä keskustan palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä. Kokemäenjoen läheisyys tarjoaa puitteet myös maisemaulkoilulle ja onkimiselle. Viriketoiminnan suunniteltaessa huomioidaan asukkaiden toiveet ja kiinnostuksen kohteet.

Jokikoto Bertan sivut löytyvät täältä

Tärkeää tietoa muuttajalle

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää