Hyppää sisältöön

Attendo Jokikoto Bertta

Attendo Jokikoto Bertta tarjoaa tehostettu palveluasumista iäkkäille yli 65-vuotiaille, joilla ikääntymisen tuomien haasteiden lisäksi tehostetun hoidon tarvetta. Hoivan tarve on voinut lisääntyä somaattisen-, muisti- tai psyykkisen sairauden tai oireiden lisääntyessä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Siltalanranta 2 B

  • 29200 Harjavalta

  • Satakunta

  • Kartta

Tietoja

Story image

Tavoitteellista tukea

Jokikoto Bertassa jokaiselle hoivakodin asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Ammattitaitoinen hoivahenkilöstö on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Oma koti

Kodissamme on 16 huonetta joista kaksi on kahden hengen huonetta. Kotimme on esteetön ja turvallinen tilaratkaisultaan. Sijaitsemme samassa pihapiirissä Attendo Jokikoto A:n kanssa. Asukkaiden yhteiskäytössä on olohuone, ruokailutila, sauna, pyykinkäsittelytila ja aidattu piha-alue. 

Story image

Omannäköistä elämää

Asumispalvelut sisältävät asunnon sekä jokapäiväisessä elämässä tarvittavan avun, tuen ja ohjauksen. Palveluissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta, johon sisältyen järjestetään kuntoutus- ja viriketoimintaa suunnitellusti. Asukkaille tarjotaan säännöllistä ulkoilua ja tuetaan heidän omatoimisuutta päivittäisissä toimissa osallistumalla esimerkiksi palvelukodin askareisiin. Säännölliseen päivä- ja viikkotoimintaan osallistuminen on osa kuntoutusta ja asiakkaan mielekästä arkea. Asukkaaksi Jokikoto Berttaan pääsee joko kunnan kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää