Attendo Pihka

Attendo Pihka on Laukaan Leppävedellä sijaitseva alle 65-vuotiaiden mielenterveyskuntoutujien ja muistisairaiden ympärivuorokautinen palvelukoti. Pihka on tarkoitettu nuorille ja aikuisille asiakkaille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Ahma 3

  • 41310 Leppävesi

  • Keski-Suomi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Tavoitteemme on mahdollistaa asukkaille kuntoutumisen eteneminen kaikissa elämäntilanteissa mahdollisimman kodinomaisessa ympäristössä. Toiminnassa huomioidaan turvallisuus ja voimavaralähtöinen osallistuminen arjen toimintaan. Jokaiselle tehdään oma asumisen suunnitelma sekä yksilölliset päivä- ja viikko-ohjelmat tukemaan asumista ja kuntoutumista.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokautisesti. Heillä on psykiatrista osaamista ja siihen liittyvä koulutus. Pihkassa on öisin on paikalla kaksi yöhoitajaa.

 

Story image

Oma koti

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Pihkassa on kuntoutujille omat huoneet, joissa on wc suihkuineen. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa omilla tutuilla tavaroillaan ja asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukkailla on myös käytössään viihtyisät yhteistilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Story image

Yksilöllinen ja toiminnallinen arki

Attendo Pihkassa yhdessä tekeminen ja ajanvietto ovat tärkeitä kuntoutumisen edistämisen keinoja. Asukkaitamme kannustetaan osallistumaan kykyjensä mukaan myös kotitöihin. Arkirutiineihin osallistuminen ja niiden opettelu tukee valmistautumisessa kohti itsenäisempää elämää.

Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä