Hyppää sisältöön

Attendo Linnavuori

Nokialla Linnavuoren luonnonkauniissa ympäristössä sijaitseva Attendo Linnavuoren yksikkö tarjoaa kolmiportaista asumista mielenterveyskuntoutujille. Ympärivuorokautinen palveluasuminen tapahtuu kolmessa kerroksessa päätalollamme ja yhteisöllinen ja tuettu asuminen sijaitsevat noin 200m päässä rivitaloyksiöissä. Asukkaiden arjessa on mukana lähihoitajista, sairaanhoitajista ja sosionomeista koostuva moniammatillinen työryhmä, joka tukee yksilöllisesti elämän ja kuntoutumispolun eri vaiheissa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Linnavuorentie 14

 • 37240 Linnavuori

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 44

  Huoneen koko - 20 - 30 m2

  Valmistunut - 2013

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 3

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä arkea yhteisössä

Attendo Linnavuoressa työskentelytapana on toipumisorientaatiolähtöinen asiakaskäsitys, jossa keskiössä on asukkaan unelmat ja voimavaralähtöinen ajattelu. Asukkaat osallistuvat yksikön toiminnan suunnitteluun viikoittaisissa yhteisökokouksissa yhteisöhoidon periaatteita mukaillen. Kaikilla asukkailla on kuitenkin myös omaohjaaja, joka tekee omaohjattavan asukkaan kanssa yksilöllisen asukaskohtaisen toteuttamissuunnitelman. Siinä määritellään yhdessä tavoitteet asumiselle ja kuntoutumiselle. Omat asunnot takaavat mahdollisuuden omaan rauhaan ja yksityisyyteen. Toimiva läheisyhteistyö on tärkeässä roolissa toiminnassamme ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailuille ja osallistumaan kuntoutumispolun suunnitteluun.

Story image

Kuntoutumista virkistyen

Monipuolinen ryhmätoiminta on oleellinen osa Attendo Linnavuoren toimintaa. Ryhmiä on sekä virikkeellisiä aina korttien askartelusta karaokelaulantaan että tavoitteellisen kuntouttavia ahdistuksen hallintaryhmästä terveystietoryhmään. Lisäksi yksikössämme tarjotaan yksilöllistä neuropsykiatrista valmennusta. Asukkaiden toiveet otetaan huomioon ryhmiä suunniteltaessa. Attendo Linnavuoressa on myös yksikön omia kokemusasiantuntijoita, jotka perehdyttävät niin uusia asukkaita kuin työntekijöitä ja saavat siten hyödyntää kokemuksiaan.

Story image

Ravintoa, tukea ja turvaa

Attendo Linnavuoressa on tarjolla monipuolinen ja laadukas ruoka keskuskeittiömme valmistamana viidesti päivässä. Ruokalista on kiertävä ja maukkauden ja monipuolisuuden lisäksi ravitsemussuositukset ja erilaiset ruokavaliot ja allergiat otetaan yksilöllisesti huomioon. Asukkaiden on myös mahdollista toivoa toiveruokaa, jonka sisällön asukkaat päättävät ja se valmistetaan yhdessä kotikeittiössä.

Asukasta ohjataan ja tuetaan arjen toiminnoissa oman asunnon kunnossapidosta lääkehoitoon, kunkin omien tarpeiden, kykyjen ja voimavarojen mukaisesti. Yksikkömme on turvallinen ympäristö asua ja elää mielekästä arkea kulkien kohti omia tavoitteita ja unelmia.

Video poster
Video play button

Kurkkaa videolta millaista arki Attendo Linnavuoressa on!

Katso video

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää