Attendo Linnavuori

Attendo Linnavuoren palvelukoti Nokialla tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ja tuettua asumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Koulutettu ja motivoitunut hoitohenkilökunta työskentelee kuntouttavalla työotteella asiakkaan elämänlaadun ja toimintakyvyn parantamiseksi joka päivä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Linnavuorentie 14

 • 37240 Linnavuori

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 44

  Huoneen koko - 20 - 30 m2

  Valmistunut - 2013

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Palvelumme

Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti asukkaiden apuna ja tukena. Kodin jokaiselle asukkaalle laaditaan oma kuntoutussuunnitelma, joka ohjaa arjen kuntoutusta ja toimintaa. Asukkaan lähimpänä apuna ja tukena toimii tälle nimetty omaohjaaja. Attendo Linnavuoressa käytössä olevalla portaittaisella kuntoutumismallilla mahdollistetaan tilanteenmukainen, asteittainetenevä kuntoutuminen, jossa kuntoutuja voi harjoitella itsenäistä selviytymistä ja vastuunottoa turvallisesti. Tavoitteenamme on vahvistaa asukkaan itseluottamusta ja rohkaista omaehtoiseen elämään.

Story image

Asuminen

Palvelukoti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme asukkaille erilaisia mahdollisuuksia asumisen suhteen, asukkaan tarpeista riippuen. Päärakennuksessa asukkailla on omat huoneet; tukiasumisessa asukkaiden käytössä on rivitaloyksiöt. Palvelukodissa on 27 tehostetun asumisen kuntoutuspaikkaa sekä yksi asukaspaikka lyhytaikaiseen asumiseen. Yhteisessä käytössä ovat ruokailu- ja oleskelutilat, sauna ja takapihan terassi. Rivitaloilla on 8 yksiötä tukiasumiseen. Lisäksi yksi asunto rivitaloilla on varattu koejaksoille itsenäiseen asumiseen siirryttäessä.

Story image

Arki ja aktiviteetit

Mielekäs, monipuolinen, asukkaittensa näköinen arki tukee kuntoutusta. Palvelukodissa harjoitellaan arjenhallintaa ja -taitoja yksilöllisten tavoitteiden pohjalta. Ohjaava toimintatapamme perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Asukkailla on yhteisiä arjen vastuuvuoroja sisältäen ruoanlaittoa, siivousta tai pihatöitä. Arjen taitoihin liittyen opettelemme lisäksi omien asioiden hoitamista, hygieniataitoja, vuorokausirytmin hallintaa, vaatehuoltoa sekä sosiaalisia taitoja.

Jokaista asukasta kannustetaan osallistumaan viriketoimintaan sekä muihin arjen puuhiin omien voimavarojen sekä toimintakyvyn mahdollistamissa rajoissa. Asukkaille annettaan aikaa ja huolenpitoa sekä mahdollisuus rentoutumiseen ja omaan rauhaan. Läheiset ovat tärkeässä roolissa yksilöllistä hoitosuunnitelmaa toteutettaessa. Läheiset ovatkin aina lämpimästi tervetulleita vierailemaan ja osallistumaan asukkaiden arkeen.

Video poster
Video play button

Kurkkaa videolta millaista arki Attendo Linnavuoressa on!

Katso video

Tärkeää tietoa muuttajalle

Teaser Image

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Teaser Image

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Teaser Image

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä