Attendo Rosinne

Rosinne-palvelukoti Tammisaaressa tarjoaa asumispalvelua, joka on on suunnattu pitkäaikaissairaille mielenterveyskuntoutujille.

Yhteystiedot

Osoite

  • Raaseporintie 37 d

  • 10650 Tammisaari

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Palvelukoti Rosinne

Attendo Rosinne on 2007 toimintansa aloittanut 16-paikkainen palvelukoti. Uudet tilat otettiin käyttöön 2020. Rosinnen henkilökunta tukee mielenterveyskuntoutujien arkea yksilöllisesti laadittujen tavoitteiden mukaisesti. Rosinne sijaitsee Tammisaaren keskustan lähisyydessä, luonnonkauniilla paikalla meren tuntumassa

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Tukikoti LaRosette ja Rosinne tukiasunnot

Attendo tukikoti LaRosette on osa Attendo Rosinne palvelukodin yhtenäistä palveluketjua. LaRosette toimii osoitteessa Raaseporintie 9, talo 10, kerros 1.

Rosinnen tukiasunnot Tammisaaressa tarjoaa tuettua asumista ja tuetun asumisen asukkaille päivä- ja kerhotoimintaa.

Attendo tukikoti LaRosette sekä Rosinne tukiasunnot ovat osa Attendo Rosinne -palvelukodin yhtenäistä palveluketjua, jossa asiakas voi edetä tehostetusta asumispalvelusta kevyempään palvelu- ja tukiasumiseen. LaRosetessa on 15 asukaspaikkaa ja Rosinnen tukiasunnoissa 17 asukaspaikkaa.

Attendo LaRoseten ja Rosinne tukikotien sivut löydät täältä:

Tukikoti LaRosette ja Rosinnen tukiasunnot

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä