Hyppää sisältöön

Attendo Kaarlo

Attendo Kaarlo on vuonna 2018 valmistunut palvelukoti, joka tarjoaa tehostettua, eli ympärivuorokautista, palveluasumista 16 aikuiselle mielenterveyskuntoutujalle sekä palveluasumista yhdeksälle kuntoutujalle

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

  • Rantasentie 1

  • 26100 Rauma

  • Satakunta

  • Kartta

Tietoja

Story image

Palvelumme

Attendo Kaarlon tehostetun palveluasumisen paikat sijaitsevat viihtyisässä rakennuksessa. Meillä on mahdollista siirtyä portaittain tehostetusta palveluasumisesta kevyempään palveluasumiseen ilman, että kuntoutujan tutut ohjaajat ja yhteisö vaihtuisivat radikaalisti. Palveluasumisen asunnot ovat samassa pihapiirissä sijaitsevissa rivitaloasunnoissa. Siirtyminen palveluasumisesta vielä itsenäisempään, tuettuun asumiseen ja kotiin vietävien palvelujen piiriin onnistuu myös samojen tuttujen ohjaajien avustamana.

 

Story image

Turvallista asumista

Attendo Kaarlo sijaitsee Raumalla rauhallisella ja viihtyisällä Kaaron alueella lähellä luontoa. Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja kuntoutujan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista.

Palvelukodissamme on kuntoutujille omat huoneet, joissa on wc suihkuineen ja osassa myös minikeittiö. Kuntoutujien on mahdollista saunoa yhteisessä saunassa. Palveluasumisen puolella rivitaloissa on kuntoutujille varattu oma kaksio. Käytettävissä on myös yhteiset ryhmätilat toimintaan ja muihin virikkeisiin. Kuntoutujille tarjotaan aamupala, lounas, päiväkahvit, päivällinen ja iltapala. Näiden valmistamiseen osallistuminen on myös mahdollista. Tuetun asumisen ja kotiin vietävien palvelujen asunnot hankitaan tarpeen mukaan asukasta auttaen, tai hänen puolestaan, jos asunnon hankkiminen itsenäisesti ei ole mahdollista. Tuettu asuminen ja kotiin vietävät palvelut voidaan tarjota myös kuntoutujien omaan asuntoon, jos sellainen on olemassa jo ennen palvelujen piiriin tulemista.

Story image

Arki ja aktiviteetit

Moniammatillinen henkilökuntamme työskentelee kuntouttavalla työotteella; kuntoutujan toimintakykyä ja omatoimisuutta pyritään parantamaan ja vahvistamaan päivittäisissä arjen toiminnoissa. Tätä tukeaksemme jokaiselle kuntoutujalle laaditaan asumisensuunnitelma, johon kirjataan kuntoutujan yksilölliset ja voimavarakeskeiset tavoitteet sekä keinot niiden saavuttamiseksi. Suunnitelman toteutumista arvioidaan säännöllisesti sekä aina tilanteen muuttuessa. Arkemme on monipuolista, mielekästä ja asukkaidemme näköistä. Kaikki toimintamme pyrkii tukemaan kuntoutujien toimintakykyä arjen toiminnoissa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää