Hyppää sisältöön

Attendo Huurmanni

Attendo Huurmanni on kodikas ja viihtyisä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkoti Säkylän keskustassa palvelujen äärellä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Pastorintie 1

  • 27800 Säkylä

  • Satakunta

  • Kartta

Tietoja

  • Paikkojen määrä - 13

    Valmistunut - 2001

    Hyvinvointialue - Satakunnan hyvinvointialue

  • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Tavoitteellista tukea

Attendo Huurmannin asukkaat ovat ihmisiä, joiden elämänhallinta sekä selviytyminen ovat heikentyneet joko vanhuuden, psyykkisen sairauden tai muun syyn vuoksi ja tarvitsevat tukea ja hoivaa arjessa selviytymisessä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä suunnitellaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan, hoitohenkilökunnan sekä omaisten kanssa. Asukkaista pitää huolta ammattitaitoinen henkilökunta, joilla on koulutusta ja kokemusta mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä.

Story image

Oma koti

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Kannustamme asukkaita oleskelemaan mahdollisimman paljon yhdessä toistensa ja henkilöstön kanssa. Tämä ehkäisee eristäytymistä ja luo pohjan kuntoutumiselle. Attendo Huurmanni sijaitsee asumispalvelukäyttöön remontoidussa isossa omakotitalossa. Suuri piha on viihtyisä terasseineen ja huvimajoineen, joita hoidetaan yhdessä asukkaiden ja hoitajien kanssa.

Story image

Omannäköistä elämää

Elämä Huurmannissa on tavallista arkea ja juhlaa, riemullisia yhteisiä hetkiä, ulkoilua ja retkiä. Käymme asukkaiden kanssa sienimetsällä, paikallisilla markkinoilla, teatterissa ja risteilyllä. Asukkaat osallistuvat monipuolisesti erilaisiin harrastuksiin vointinsa mukaan. Harrastuksia voi olla esimerkiksi uinti, keilaus, käsityöt tai kuntosali. Pihapiiri on suunniteltu liikkumiseen, mutta siinä riittää myös pikkupuuhia, kasvihuoneen ja marjapensaiden hoitoa sekä mielen virkistystä. Kodin arkea ja ohjelmaa on suunniteltu siten, että se tukee ja vahvistaa asukkaiden kuntoutumista, opettaa ja vahvistaa arjen taitoja. Toiminnan tarkoitus on luoda asukkaille itseluottamusta elämään sekä omiin taitoihin.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää