Attendo Kotiplus

Attendo Kotiplus tarjoaa tehostettua palveluasumista mielenterveyskuntoutujille Savitaipaleella

Yhteystiedot

Osoite

  • Alatuvantie 8

  • 54800 Savitaipale

  • Etelä-Karjala

  • Kartta

Tietoja

  • Paikkojen määrä - 19

    Huoneen koko - 12,5 m2 - 23,5 m2 , tukiasunnot 36,0 m2 - 41,5 m2

    Valmistunut - 1989

Story image

Attendo Kotiplussan palvelukoti sijaitsee luonnonläheisyydestään ja kauniista järvimaisemistaan tunnetulla Savitaipaleella Etelä-Karjalassa. Palvelukoti sijaitsee aivan kunnan keskustassa palveluiden lähellä. Palvelukodissa on 15 asukashuonetta ja moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Attendo Kotiplus tarjoaa asukkailleen kodinomaisen ja viihtyisän ympäristön. Asukkailla on käytössään kaksi oleskelutilaa, yhteinen ruokalutila, asukkaiden keittiö ja saunaosasto. Huoneet ovat valmiiksi kalustettuja, mutta asukas voi myös kalustaa huoneensa omilla huonekaluilla ja tavaroilla. 12:ssa huoneessa on oma wc ja kahdessa huoneessa on oma uloskäynti, keittiö ja suihku. Nämä huoneet soveltuvat hyvin itsenäisen asumisen harjoitteluun. Palvelukodilla on rauhallinen pihapiiri ja tilava terassi, jotka tarjoavat hyvät puitteet ulkoiluun. Jokainen pääsee halutessaan nauttimaan raittiista ilmasta.

Story image

Attendo Kotiplussassa järjestetään monipuolisesti aktivoivaa tekemistä asukkaan toiveiden ja jaksamisen mukaan. Viikko-ohjelma sisältää mm. lehden lukuhetkiä, musiikki – ja elokuvatuokioita, askartelua, asiointikäyntejä, retkiä sekä puutarhan hoitoa. Lämpimänä vuodenaikana vietämme paljon aikaa ulkona kahvittelun, rupattelun ja pihapelien merkeissä. Palvelukodin kaksi kissaa Väiski ja Reiska ovat tärkeässä roolissa asukkaiden arkea piristämässä.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä