Attendo Tuokko

Attendo Tuokko on mielenterveyskuntoutujien tehostetun palveluasumisen palvelukoti, jonka asukkaalla voi lisäksi olla päihdeongelmaa tai kehitysvammaisuutta.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Tuokkolantie 14

 • 64700 Teuva

 • Etelä-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 18

  Huoneen koko - 20m2

  Erikoisosaaminen - Haastavasti käyttäytyvät asukkaat,kaksoisdiagnoosiset asukkaat

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Tuokkoon voi tulla myös päiväkäyntiasiakkaaksi. Palvelukoti on myös resurssoitu vahvemmin, jolloin pystymme vastaamaan haastavampienkin asukkaiden tarpeisiin.
 
Story image

Oma koti

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asukkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Palvelukotimme on rakennettu ja suunniteltu tehostetun palveluasumisen tarpeisiin. Tilat ovat esteettömät ja viihtyisät ja jokaisella asukkaalla on oma 20- neliön huone, jossa jokaisessa on oma suihku ja WC. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa oman viihtyvyytensä mukaisesti. Yhteisten isojen oleskelutilojen sekä erillisen rentoutumistilan ympäriltä asukashuoneet jakautuvat kolmeen eri siipeen. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan jokaiselle hoidollisesti tarkoituksenmukaisen asukashuoneen. Tuokossa on myös saunatilat sekä keittiö, että pyykkihuone.

Story image

Omannäköistä elämää

Tuokossa toimimme yhteisöllisesti. Arkea suunnitellaan yhdessä viikoittaisissa asukaskokouksissa, joissa myös käydään läpi asukkaiden viikon vastuualueet. Asukkaiden toimintakykyä ja kuntoutumista ylläpidetään osallistuttamalla asukkaita talon toimintaan oman kunto ja vointi huomioiden. Asukkaita ohjataan ja opastetaan oman hygienian hoidossa sekä huoneensa siisteyden ylläpitämisessä ja vaatehuollossa. Lenkillä käynti on yksi tärkeä ja koko talon toimintaan kuuluva kuntoutumisen muoto. Erilaiset ryhmät ja toimintatuokiot rytmittävät päivää ja luovat sisältöä viikkoon. Kuntoutuksessa käytetään myös talon ulkopuolelta tulevia palveluita, kuten erilaisia esiintyjiä ja vierailijoita. Näistä esimerkkeinä mm. säännöllisesti Tuokossa käyvä jalkahoitaja sekä kaverikoirat vetäjiensä kanssa. Toiminnassa suunnataan myös talon ulkopuolelle harjoittelemaan erilaisten asioiden hoitamista sekä virkistymään vaikka elokuvissa tai retkellä käymällä.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää