Attendo Windala

Attendo Windala on 26 paikkainen mielenterveyskuntoutujille tarkoitettu koti Vimpelin kunnassa Etelä-Pohjanmaalla.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Lakaniementie 85

 • 62800 Vimpeli

 • Etelä-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 26

  Huoneen koko - 21,5 m2

  Valmistunut - 2013

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

 Tarjoamme mielenterveyskuntoutujille tehostettua palveluasumista, kuntouttavaa palveluasumista sekä tukiasumista. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta ja jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen asumisen ja palvelun suunnitelma.

Story image

Oma koti

Windalassa on jokaisella asukkaalla käytössään oma tilava huone, jossa on wc ja suihkutilat. Asukas voi sisustaa halutessaan kotinsa omilla tutuilla tavaroillaan. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä ja tilava ruokasali, keittiö, sauna- ja suihkutilat ja tunnelmallinen oleskelutila. Kodin keittiössä valmistuu monipuolista ja terveellistä kotiruokaa sekä herkkuja arjen kahvihetkiin ja erilaisiin juhliin.

Story image

Omannäköistä elämää

Tavoitteenamme on turvallisen arjen, ohjauksen ja tuen kautta auttaa ihmistä auttamaan itse itseään ja tukea kuntoutumista mahdollisimman itsenäiseen elämään. Panostamme mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle asukkallemme yksilöllisen ratkaisunkohti itsenäisempää elämää. Tuemme asukkaiden kuntoutumista ja harjoittelemme yhdessä erilaisia arjen taitoja. Asukkaat saavat osallistua erilasiin arjen puuhiin esimerkiksi ruuanlaittoon, erilaisiin kotitöihin ja pihatöihin omien voimavarojensa mukaan.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää