Hyppää sisältöön

Attendo Honkarinne

Attendo Honkarinne on tehostetun asumisen hoivakoti ympärivuorokautista tukea ja hoivaa tarvitseville ikääntyneille. Honkarinne sijaitsee Vääksyssä, kauniilla Vesijärven ja Päijänteen rajaamalla kannaksella, aivan palvelujen tuntumassa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Sirkkusentie 2

 • 17200 Vääksy

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 48

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 15,5-25,5 m2

  Valmistunut: 2018

  Hyvinvointialue: Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 4

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Honkarinne koostuu kahdesta rakennuksesta, jotka ovat yhteydessä toisiinsa. Ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on paikalla vuorokauden ympäri ja jokaiselle hoivakodin asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toiminnallisuus, välittäminen ja yhteisöllisyys ovat tärkeitä arvojamme. Toivotamme myös asukkaan läheiset lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Honkarinteeseen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat omissa huoneissaan joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi.

Kodissa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on lisäksi iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Kuntouttava toiminta

Korostamme Honkarinteessä kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää