Attendo Vuoripirtti

Attendo Vuoripirtti on Espoon Tillinmäessä sijaitseva koti ikäihmisille. Hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa, lyhytaikaista palveluasumista helpottamaan omaishoitajan arkea sekä kevyempää palveluasumista.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Vuoripirtintie 4

 • 02330 Espoo

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 35

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2016

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 3

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Kevyemmän palveluasumisen tavoitteena on tukea mahdollisimman itsenäistä ja omatoimista elämää hoivakodissa. Meillä asuminen on portaantonta eli meiltä ei tarvitse muttaa pois kunnon muuttuessakaan. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 20m2 kokoinen huone, jossa on tilava WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroilla. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat ja saunaosasto sekä turvallinen pihapiiri ulkoiluun. Sijaitsemme hyvin kulkuyhteyksien äärellä, rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Vuoripirtissä on asukkaittensa näköistä. Arki on monipuolista ja tekemisille ei ole määrättyjä kellonaikoja, vaan asukkaitten luontaista vuorokausirytmiä kunnioitetaan ja toteutetaan parhaan mukaan. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös toiminnallisiin tuokioihin on paremmat edellytykset. Järjestämme monenlaista mukavaa ja mielekästä toimintaa, johon voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Järjestämme myös yhteisöllistä toimintaa, johon läheiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Viikko-ohjelmamme
Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

 

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää