Attendo Harmaaniitty

Attendo Harmaaniitty

Attendo Harmaaniitty on kauniilla paikalla Espoossa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme ikääntyneille asukkaaille tehostettua palveluasumistaa, kevyempää palveluasumista sekä lyhytaikaista palveluasumista helpottamaan omaishoitajan arkea.

Attendo Laaksolahti

Attendo Laaksolahti

Attendo Laaksolahti on Espoon Laaksolahdessa sijaitseva hoivakoti. Attendo Laaksolahti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Attendo Olarinpuisto

Attendo Olarinpuisto

Attendo Olarinpuisto tarjoaa hoiva- ja asumispalveluita eritasoista tukea ja hoivaa arjessaan tarvitseville ikäihmisille Espoossa.

Attendo Sammalkallio

Attendo Sammalkallio

Attendo Sammalkallio on kauniilla paikalla Espoossa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista, kevyempää palveluasumista ja intervallisasumista.

Attendo Tapiolan Aallotar

Attendo Tapiolan Aallotar

Attendo Tapiolan Aallotar on kaunis hoivakoti erinomaisella paikalla Espoon Tapiolassa. Hoivakotimme tarjoaa tehostettua palveluasumista pääosin vaikeasti muistisairaille asukkaille. Talo on kahdessa kerroksessa ja asukkaat jakautuvat neljään pienryhmään.

Attendo Villa Lauriina

Attendo Villa Lauriina

Attendo Villa Lauriinassa ammattitaito muistisairaiden aidosta kohtaamisessa on hioutunut jo vuodesta 2010 lähtien. Hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.