Hyppää sisältöön
8
Attendo Harmaaniitty

Attendo Harmaaniitty

Espoo

Attendo Harmaaniitty on kauniilla paikalla Espoossa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme ikääntyneille asukkaille tehostettua palveluasumista.
Attendo Laaksolahti

Attendo Laaksolahti

Espoo

Attendo Laaksolahti on Espoon Laaksolahdessa sijaitseva hoivakoti. Attendo Laaksolahti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.
Attendo Olarinpuisto

Attendo Olarinpuisto

Espoo

Attendo Olarinpuisto tarjoaa hoiva- ja asumispalveluita tukea ja hoivaa ikäihmisille Espoossa.
Attendo Sammalkallio

Attendo Sammalkallio

Espoo

Attendo Sammalkallio on kauniilla paikalla Espoossa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista.
Attendo Tapiolan Aallotar Free space

Attendo Tapiolan Aallotar

Espoo

Attendo Tapiolan Aallotar on kaunis hoivakoti erinomaisella paikalla Espoon Tapiolassa. Hoivakotimme tarjoaa tehostettua palveluasumista pääosin vaikeasti muistisairaille asukkaille. Talo on kahdessa kerroksessa ja asukkaat jakautuvat neljään pienryhmään.
Attendo Villa Lauriina

Attendo Villa Lauriina

Espoo

Attendo Villa Lauriinassa ammattitaito muistisairaiden aidosta kohtaamisessa on hioutunut jo vuodesta 2010 lähtien. Hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.
Attendo Villa Linnea

Attendo Villa Linnea

Espoo

Attendo Villa Linnea on kodikas hoivakoti Espoon Lintuvaarassa. Hoivakoti on rauhallinen ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.
Attendo Vuoripirtti

Attendo Vuoripirtti

Espoo

Attendo Vuoripirtti on Espoon Tillinmäessä sijaitseva koti ikäihmisille. Hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa, lyhytaikaista palveluasumista helpottamaan omaishoitajan arkea sekä kevyempää palveluasumista.