Hyppää sisältöön

Attendo Kaivopuisto

Attendo Kaivopuisto on Haapavedellä sijaitseva hoivakoti. Attendo Kaivopuistossa nautitaan luonnosta, ulkoilusta ja puutarhanhoidosta asukkaiden kunnon ja jaksamisen ehdoilla.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kaivotie 7

 • 86600 Haapavesi

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 39

  Huoneen koko - 21-32 m2

  Erikoisosaaminen - Muistisairaat, Psykogeriatria

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko kunnan sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaivopuiston tehostetun palveluasumisen huoneet ovat kooltaan 21 m2 ja palveluasumisen huoneet 32 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Attendo Kaivopuistossa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä helppokulkuiset yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös saunaosasto ja asukkaiden käytössä on iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Story image

Ryhmäkoti Kielo

Attendo Kaivopuiston ryhmäkoti Kielo tarjoaa kodin ja ympärivuorokautista hoivaa erittäin haastavasti käyttäytyville ikäihmisille. Kielon asiakkaat voivat olla psyykkisesti monimuotoisesti oireilevia, ja usein heidän kognitiiviset kykynsä ovat heikentyneet. Asiakkaiden haasteet voivat liittyä esimerkiksi dementiaan, päihteiden käyttöön, kehitysvammaan tai muuhun toimintakykyä heikentävään oireiluun. Usein asiakkaiden käytösoireet ovat pitkäaikaisia tai pysyviä. Asiakkaat tarvitsevat oman turvallisuutensa vuoksi tiivistä valvontaa.Kielon ryhmäkodissa on 14 paikkaa, joista 6 on varattu intensiivistä tukea tarvitseville.

Moniammatillinen tiimimme koostuu sairaanhoitajasta, hoiva-avustajasta sekä lähihoitajista. Lääkäripalvelut ovat tukenamme. Voimme omalla ammattiosaamisellamme tarjota asiakkaillemme turvallista, rauhallista sekä virikkeellistä arkea ja turvata heidän terveydelliset tarpeensa. 

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää