Hyppää sisältöön

Attendo Villa Tavastia

Attendo Villa Tavastia hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista sekä lyhytaikaista palveluasumista ikäihmisille. Villa Tavastiassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa ja huolenpitoa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Lukkarinkuja 3

 • 13500 Hämeenlinna

 • Kanta-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 22 m2

  Valmistunut - 2010

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoivasuunnitelma. Talomme on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista.

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, jossa on invamitoitettu wc/suihkutila. Huoneensa asukkaat voivat sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan kotoisiksi. Asukkailla on myös käytössään viihtyisät yhteiset tilat sekä turvallinen ja esteetön piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Villa Tavastiassa on oma virikeohjaaja, joka suunnittelee säännöllistä virikkeellistä viikko-ohjelmaa. Ryhmätoiminta toteutetaan yhdessä moniammatillisen henkilökunnan kanssa. Päivittäinen ulkoilu on otettu osaksi hoivakodin arkea ja sen toteutumista seurataan. Läheiset ovat aina tervetulleita taloon, eikä erillisiä vierailuaikoja ole Villa Tavastia on TunteVa- talo. TunteVan toiminta-ajatuksena on myös se, että hoitajat menevät muistisairaan ihmisen maailmaan. Ainoastaan näin suhtautumalla voimme ymmärtää paremmin hänen tarpeitaan ja käyttäytymistään.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää