Hyppää sisältöön

Attendo Kuparikaari

Attendo Kuparikaari on Harjavallassa sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista tukea ja turvaa ikääntyville ihmisille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Palvelukatu 3

  • 29200 Harjavalta

  • Satakunta

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kuparikaaressa on neljä ryhmäkotia, joissa on yhteensä 60 asukaspaikkaa.
Attendo Kuparikaari on koti ikäihmisille, joille itsenäinen asuminen ei ole enää mahollista. Hoivakoti on tarkoitettu ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville asukkaille ja neljästä ryhmäkodista kaksi on tarkoitettu erityisesti muistisairaille asukkaille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina asukkaiden apuna ja tukena. Meillä asuminen on portaatonta, joten kunnon huonontuessakaan ei meltä tarvitse muuttaa pois.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaiden käytössä on esteettömät ja viihtyisät asunnot, yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sekä sauna. Hoivakotimme on suunniteltu huomioiden ikäihmisten erityistarpeet. Yksikössä on 48 huonetta kooltaan 22 m2 ja 12 huonetta kooltaan 26 m2. Kaikilla asukkailla on omat huoneet, ja meille on mahdollista myös pariskunnan tai sisarusten muuttaa yhdessä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kuparikaaren arki sujuu aina turvallisuuden tunnetta luovan, selkeän päiväohjelman mukaan. Pidämme rutiineja äärimmäisen tärkeinä, mutta päiväohjelman laadinnassa monipuolisuus, vaihtelevuus ja asukkaiden omat mieltymykset ovat kuitenkin ensisijalla. Seurapelit, laulu- ja muisteluhetket, vierailevat tähdet, levyraadit, kesäretket ja erityisesti päivittäiset ulkoilut luovat tuttua rytmiä päiviin, mutta tarjoavat samanaikaisesti monipuolista tekemistä ja virikkeitä niin keholle kuin mielellekin. Pidämme myös huolen lepopäivistä ja asukkaan oman ajan sekä yksityisyyden tarpeen täyttymisestä.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Attendo Siltalanpuisto ja Attendo Kuparikaari
Anniina Ojala
puh. 041 730 9713
anniina.ojala@attendo.fi

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää