Hyppää sisältöön

Attendo Parolanpuisto

Attendo Parolanpuisto on Hattulassa sijaitseva hoivakoti. Parolanpuistossa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa ja huolenpitoa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Myllytie 13

 • 13720 Hattula

 • Kanta-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 30

  Huoneen koko: 20 m2

  Valmistunut: 2018

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 1

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Parolanpuistossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoivasuunnitelma. Talomme on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan noin 20 neliömetriä. Jokaisessa huoneessa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Yhteiset tilat on suunniteltu niin, että asiakkaat voivat oleskella, liikkua ja toimia hoitoyksikössä esteettömästi ja turvallisesti. Viihtyisissä oleskelutiloissa on mukava tavata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Parolanpuiston asukkaiden käytössä on myös kaunis ja turvallinen piha-alue, jossa pääsee liikkumaan helposti apuvälineidenkin kanssa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Parolanpuistossa korostamme ulkoilun ja luonnon virkistävää vaiktuusta. Ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Ulko- ja sisätilat suunnitellaan teeman mukaiseksi. Pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista. Perushoidolliset toimet (henkilökohtainen hygienia, pukeminen jne.) hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti Yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Järjestämme monenlaista mukavaa ja virkistävää toimintaa johon voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Järjestämme mm. luonto-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää