Hyppää sisältöön

Attendo Pellavakoti

Attendo Pellavakoti tarjoaa tehostettua eli ympärivuorokautista palveluasumista sekä lyhytaikaista palveluasumista ikäihmisille Hollolassa. Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, käytössään viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue.

Yhteystiedot

 • Katri Loipponen
 • Hoivakodin johtaja

 • katri.loipponen@attendo.fi
 • 044 494 3820
 • Tavoitettavissa arkisin klo 8-16
  Läheisesi vointiin liittyvissä asioissa olethan yhteydessä suoraan ryhmäkodin hoitajiin.

Osoite

 • Liinuminkatu 5

 • 15860 Hollola

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 42

  Huoneen koko: 25 m2

  Valmistunut: 2016

  Hyvinvointialue: Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 2

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Pellavakodissa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa ja huolenpitoa, sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.
Sijaitsemme Hollolassa luonnonläheisellä alueella. Moniammatillinen henkilöstö on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, joka perehtyy asukkaan asioihin. Asukkaalle tehdään myös henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään yhdessä omaisten, asukkaan ja henkilökunnan kanssa. Pellavakodissa toimintamme kulmakivenä on arvokas vanhuus ja monipuolinen, virkistävä ja toimintakykyä ylläpitävä arki.

Asukkaaksemme pääsee joko hyvinvointialueen kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Pellavakoti sijaitsee kauniiden pelto ja metsämaisemien äärellä. Hoivakodissamme on viihtyisä, aidattu sisäpiha terasseineen. Asunnoissa on tilava WC/kylpyhuone ja peruskalusteet - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissa on oma aidattu piha, viihtyisät yhteiset oleskelutilat ja saunaosasto, jossa löylyt lämpiävät aina kun halukkaita löytyy.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pelllavakodissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Toimintakykyä tukeaksemme, järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa asukkaiden toiveiden mukaan. Myös sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteisia aktiviteetteja. Aktiviteettien järjestämisessä huomioimme juhlapyhät ja mahdollisuuksien mukaan kutsumme vierailijoita kuten päiväkotilaisia ja lauluryhmiä hoivakotiin. Järjestämme lisäksi yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Story image

Kuntouttava toiminta Pellavakodissa

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Quote

"Pellavakodissa on ihana piha, jossa saa vapaasti ulkoilla. Asukkaat osallistetaan myös arjen askareisiin. Ruoka hoivakodissa on laadukasta, ihana paikka!"

Devider

Nainen, 66

Pellavakodin asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää