Hyppää sisältöön

Attendo Tuulensointu

Attendo Tuulensointu on Huittisissa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme ikäihmisille tehostettua palveluasumista, palveluasumista sekä lyhytaikaista intervallihoitoa helpottamaan esimerkiksi omaishoitajan arkea.

Yhteystiedot

Osoite

 • Kyntäjänkatu 4

 • 32700 Huittinen

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 21 m2

  Valmistunut - 2019

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

  Intervalli

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21 m2 yksiö, jossa on peruskalusteet ja invamitoitettuWC/kylpyhuone. Muutoin asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Osa huoneista on mahdollista yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen huoneeksi. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto ja piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta ovat luonnollinen osa hoivakodin päivittäistä toimintaa. Hoivakodin toiminnallisiin tuokioihin kuuluuvat mm. jumppa, pelihetket, leivonta, retket lähiympäristöön, bingo ja elokuvaillat. Järjestämme asukkaille lisäpalveluita (mm.kampaaja ja jalkahoitaja) tarpeen mukaan omakustannushintaan. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää