Hyppää sisältöön

Attendo Tuulentupa

Attendo Tuulentuvassa tarjoamme laadukasta, ympärivuorokautista asumis- ja hoivapalveluja vanhuksille, jotka tarvitsevat päivittäistä apua, turvaa ja valvontaa. Tarjoamme palvelua myös lyhytaikaista hoitoa tarvitseville, esimerkiksi omaisen loman ajaksi.

Yhteystiedot

Osoite

 • Sahakatu 3

 • 32700 Huittinen

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 19

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 19-24 m2

  Valmistunut: 2011

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asukkailla on omat tilavat huoneet, jotka he saavat sisustaa omilla kalusteillaan mieleisekseen. Saatavilla myös kahden hengen huone, esimerkiksi pariskunnalle. Yhteisiä tiloja ovat ruokailutila, iso oleskelutila ja sauna. Hoivakodin iso, viihtyisä ja aidattu piha tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon, kuljeskeluun kävelyreiteillä, tai istuskeluun ja seurusteluun katetulla oleskelualueella.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaiden mukava ja mielekäs arki on yksi päätavoitteistamme Attendo Tuulentuvassa. Asukkaat saavat osallistua kotitöihin oman halunsa ja kuntonsa mukaan. Ulkoilu on myös tärkeä osa arkeamme. Iso, viihtyisä ja aidattu piha tarjoaa mahdollisuuden puutarhanhoitoon, kuljeskeluun kävelyreiteillä, taikka vain istuskeluun ja seurusteluun katetulla oleskelualueella. Läheisten kanssa tehtävä yhteistyö auttaa hoitohenkilöstöä saamaan hoidon kannalta arvokasta tietoa asukkaan elämästä, tavoista ja tottumuksista.

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti

Mari Keso
puh. 041 732 1137
mari.keso@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää