Hyppää sisältöön

Attendo Iisakki

Attendo Iisakki on koti ikääntyneille. Tarjoamme tehostettua palveluasumista viihtyisissä tiloissa, jotka on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Iisakissa vierailut klo 07–21 välillä, yöaikaan vierailut erikseen sovittaessa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Jännekatu 17

 • 74120 Iisalmi

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 38

  Huoneen koko - 21 m2, 25 m2, 32 m2

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Moniammatillinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen palvelusuunnitelma ja nimetään omahoitaja.

Olemme keränneet oppaaseen tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu:

Tervetuloa hoivakotiin - opas muuttajalle ja läheiselle (pdf)

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Iisakissa asukkaat asuvat omissa 21-32 m2 huoneissaan. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila ja osa huoneista on omalla keittiöllä ja makuuhuoneella varustettuja. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi.
Attendo Iisakissa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on lisäksi iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Elämänmakuinen arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme monipuolisesti iloista, fiksua sekä kiiinnostavaa puuhaa, josta kukin voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa mukaan. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä läheisten kanssa. 

Kurkista arkeemme Instagram-tilillämme @attendo_iisakki

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Korostamme Iisakissa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin. Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa osaltaan siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet.

Fysioterapeutti Attendo Iisakki
Anni Hakkarainen
p. 041 731 8082
anni-elina.hakkarainen@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää