Hyppää sisältöön

Attendo Pihlajaharju

Attendo Pihlajaharju on kodikas hoivakoti Iisalmessa, Torpparintien rauhallisella omakotitaloalueella. Attendo Pihlajaharju on hoivakoti ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Torpparintie 3

 • 74120 Iisalmi

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 61

  Huoneen koko - 23 m2

  Valmistunut - 2012

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Moniammatillinen henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden tukena. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja, jonka kanssa laaditaan yksilöllinen, päivittäistä hoitotyötä ohjaava kirjallinen hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelma, jonka toteutumista arvioidaan säännöllisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Pihlajaharjussa kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeet huomioiden. Palvelukodissa on neljä ryhmäkotia, joissa kussakin on 15 asuntoa ja ryhmäkodin asukkaille yhteinen oleskelu- ja ruokailutila. Jokaisella asukkaalla on oma 21m2 kokoinen huoneensa ja meille on mahdollista muuttaa myös pariskuntana. Huoneet ovat varustettuna tilavalla wc/suihkutilalla sekä hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muutoin asukkaat voivat sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Palvelukodissa on myös tilava saunaosasto ja piha-alue on turvallinen ja esteetön liikkua apuvälineidenkin kanssa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen arki ylläpitää toimintakykyä ja virkistää mieltä. Järjestämme runsaasti mukavaa ja mielekästä ohjelma asukkaiden toiveiden mukaan. Meillä ulkoillaan, jumpataan, muistellaan, nautitaan musiikista ja peleistä. Järjestämme myös vuodenaikoihin liittyviä juhlia ja juhliin kutsumme usein omaiset mukaan. Myös yhteiset ruokailuhetket ovat tärkeitä niin fyysisen hyvinvoinnin ja jaksamisen kuin sosiaalisen aktiivisuuden kannalta. Pihlajaharjussa tarjoillaan oman keittiön maukasta ja monipuolista suomalaista kotiruokaa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää