Hyppää sisältöön

Attendo Aurora

Aurora on nykyaikainen ja viihtyisä hoivakoti ikäihmisille. Aktiivinen, kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Rantapolku 1-3

 • 99800 Ivalo

 • Lappi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 24

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2015

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Aurora on turvallinen vaihtoehto, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoiteenamme on säilyttää asukaan arki mahdolisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma asukashuoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja -muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissamme on tilava saunaosasto, oma aidattu piha ja iso terassi. Talvi-aikaan voimme seurata lintujen ruokintaa takapihalla avarista ikkunoistamme.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodilla on asukkaittensa näköistä. Toimintahetkiä pidämme useamman kerran viikossa mm. jumppaa, bingoa, muistelua, pelejä, leipomista sekä karvakaverien vierailuita. Kysymme asukkaidemme mieltymyksiä toiminnan suhteen ja pyrimme toteuttamaan mielekästä toimintaa jokaiselle. Toivotamme asukkaiden läheiset tervetulleiksi vierailuille ja mukaan asukaiden arkeen ja juhlaan.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää