Hyppää sisältöön

Attendo Koskipuisto

Attendo Koskipuisto on Jämsänkoskella sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Koivutie 21

 • 42300 Jämsänkoski

 • Keski-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 60

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 25 m2

  Valmistunut: 2016

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Ryhmäkodit: 4

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Koskipuistossa on yhteensä 60 asukaspaikkaa. Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaisella asukaalla on omahoitaja. Lisäksi asukkaille laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhteistyössä asukkaan ja omaisten kanssa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa WC/kylpyhuone. Myös mahdollisuus pariskunnan yhdessä asumiseen. Asukkaan huoneissa on valmiina sähkökäyttöinen sänky, hygieniapatja ja paloturvalliset verhot, muuten asukas saa sisustaa asuntonsa mieleisekseen. Koskipuistossa asukkaiden käytössä on viihtyisät ja esteettömät oleskeluhuone -ja ruokailutilat, saunaosasto sekä monitoimitilat.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Koskipuiston ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten asukkaiden terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Kodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Sisustuksen ja muiden yksityiskohtien materiaaleiksi olemme valinneet luonnonmateriaaleja. Huonekaluissa ja verhoissa käytetään värejä ja aiheita, jotka muistuttavat metsästä, hiekasta tai merestä.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää