Hyppää sisältöön

Attendo Aliisa

Attendo Aliisa on Reijolassa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaista hoivaa. Tarjoamme myös vuokraasuntoja ja kotipalveluja itsenäisemmin pärjääville ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Häkkilinnuntie 9

 • 80330 Joensuu

 • Pohjois-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 21

  Huoneen koko - 20,5-35 m2

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissa on paikalla ammattitaitoinen henkilökunta ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Kodin kaiken toiminnan tavoitteena on säilyttää ja ylläpitää asukkaan voimavaroja sekä mielekästä arkea. Teemme aktiivista yhteistyötä läheisten kanssa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakoti sijaitsee kauniin maiseman keskellä. Lähietäisyydeltä löytyvät mm. ruokauppa, apteekki ja kirjasto. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Huonekoko on päärakennuksessa 20,5m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Asukkailla on myös käytössään viihtyisät yhteistilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on asukkaiden käytössä myös saunaosasto, sekä luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen sekä tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Toivotamme myös läheiset lämpimästi tervetulleeksi mukaan kodin arkeen ja juhlaan.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää