Hyppää sisältöön

Attendo Tetritupa

Attendo Tetritupa on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tetritupa sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille monisairaille.

Yhteystiedot

Osoite

  • Tetriahontie 38

  • 83900 Juuka

  • Pohjois-Karjala

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti sijaitsee kauniin maalaismaiseman keskellä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tetrituvassa asukashuoneita on 28. Jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä kalustettu huone wc-/suihkutiloilla. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Sekä huoneet että yleiset tilat ovat esteettömiä, joten pyörätuolilla liikkuminen on mahdollistettu. Asukkaiden yhteisessä käytössä on ruokailuhuone, olohuone, saunatilat sekä terassit, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Omavalvontasuunnitelmamme, keittiö (pdf)

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteenja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää