Hyppää sisältöön

Attendo Holstinpuisto

Tervetuloa Holstinpuiston hoivakotiin, jossa ammennetaan iloa ulkoilusta, puutarhasta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä. 

Yhteystiedot

Osoite

 • Kolikkotie 1

 • 40320 Jyväskylä

 • Keski-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Huoneen koko - 25 m2 - 30 m2

  Valmistunut - 2016

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Holstinpuistossa tarjoamme tehostettua asumista 60 asukkaalle sekä vuokra-asumista 6 asukkaalle. Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden ja tukemassa tarpeen mukaan. Kaikille asukkaille nimetään omahoitaja. Jokaisen asukkaan kanssa laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 22,5-26 m2. Asunnot on suunniteltu ikäihmisten tarpeet silmälläpitäen: asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Hopeaharjussa on mahdollisuus asua myös pariskuntana. Tähän tarkoitukseen on varattu 1 isompi huone sekä 1 kahden hengen huoneisto.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aktiivinen ja yhteisöllinen elämä on Holstinpuiston arkea. Yksityisyyttä kunnioitetaan, mutta yksin ei tarvitse olla. Järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa, johon kukin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Huomioimme viriketoiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät ja kuuntelemme asukkaittemme toiveita.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Holstinpuiston fysioterapeuttien yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää