Hyppää sisältöön
5
Attendo Holstinpuisto

Attendo Holstinpuisto

Jyväskylä

Tervetuloa Holstinpuiston hoivakotiin, jossa ammennetaan iloa ulkoilusta, puutarhasta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä. 
Attendo Nuutinkoti

Attendo Nuutinkoti

Palokka

Nuutinkoti on ikäkkäille asukkaille suunnattu hoivakoti Jyväskylän Palokassa. Viihtyisällä ja rauhallisella alueella, Palokan monipuolisen palvelutarjonnan ja kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva Nuutinkoti tarjoaa kodinomaista ja yksilöllistä tehostettua ja tuettua palveluasumista ikääntyneille asukkaille.
Attendo Telkänpesä seniorikodit Free space

Attendo Telkänpesä seniorikodit

Jyväskylä

Attendo Telkänpesä on laadukas, ikäihmisten tarpeet huomioiden suunniteltu senioritalo, jossa asukkaat asuvat turvallisesti ja voivat ostaa tarvitsemansa palvelut suoraan kotiin.
Attendo Telkänsiipi

Attendo Telkänsiipi

Jyväskylä

Attendo Telkänsiiventalo on viihtyisä ja ikäihmisiä varten varusteltu nykyaikainen hoivakoti Jyväskylässä. Telkänsiiven hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, joissa on 55 palveluasuntoa.
Attendo Tikantupa

Attendo Tikantupa

Tikkakoski

Attendo Tikantupa on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme tehostettua palveluasumista eli ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille.