Hyppää sisältöön

Attendo Telkänpesä seniorikodit

Attendo Telkänpesä on laadukas, ikäihmisten tarpeet huomioiden suunniteltu senioritalo, jossa asukkaat asuvat turvallisesti ja voivat ostaa tarvitsemansa palvelut suoraan kotiin.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Telkäntie 2 A

 • 40400 Jyväskylä

 • Keski-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 75

  Huoneen koko - 40 m2 - 56 m2

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllisiä palveluja

Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria-, siivous-, pyykki- ja hoivapalveluista. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan. Meillä on mahdollista asua myös ilman palvelupakettia.

Story image

Huoletonta asumista

Telkänpesä on hyvä valinta kodiksi, kun haluat asua huolettomasti palvelujen äärellä. Käytössäsi on oma 40-56m2 kokoinen vuokra-asunto ja talon viihtyisät yhteistilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Kaikissa asunnoissa on oma keittiö sekä lasitettu parveke. Telkänpesässä on oma valmistuskeittiö, josta asukkaat voivat nauttia kotoisat ja maistuvat ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Telkänpesässä on seniorikuntosali ja uima-allas, jotka ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä. Telkänpesässä järjestetään lisäksi monipuolista viriketoimintaa asukkaiden iloksi.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää