Hyppää sisältöön

Attendo Telkänsiipi

Attendo Telkänsiiventalo on viihtyisä ja ikäihmisiä varten varusteltu nykyaikainen hoivakoti Jyväskylässä. Telkänsiiven hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, joissa on 55 palveluasuntoa.

Yhteystiedot

Osoite

  • Telkäntie 2 D

  • 40400 Jyväskylä

  • Keski-Suomi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Ympärivuorokautista hoivaa Telkänsiivessä

Telkäsiiven ryhmäkotiasunnot soveltuvat erinomaisesti muistisairaille tai liikuntakyvyn osittain tai kokonaan menettäneille henkilöille. Asunnoista kuusi on kaksioita (38 m²), jotka soveltuvat erinomaisesti pariskuntien asumiseen. Loput asunnot ovat yksiöitä (25–26 m²). Kaksioissa ja muutamassa yksiössä on keittiövarustelu. Ullakkokerroksessa on saunaosasto, josta on upeat näkymät Jyväsjärven ylle.

Talossa järjestetään viriketoimintaa ja liikuntaryhmiä sekä Telkänpesän palvelukeskuksen toimintaryhmiin on mahdollisuus osallistua. Telkänpesän kuntosali ja uima-allas ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä.

Telkänsiipeen voi tulla asumaan myös lyhytaikaisesti esim. omaishoitajan loman ajaksi tai sairaalasta kotiutumisen yhteyteen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää