Attendo Tikantupa

Attendo Tikantupa on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme tehostettua palveluasumista eli ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Kirkkokatu 14-16

 • 41160 Tikkakoski

 • Keski-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 25

  Huoneen koko - 20-31 m2

  Valmistunut - 2019

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tikantuvassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Tikantuvassa on 25 huonetta. Asukashuoneet ovat kooltaan 20-31m2 ja jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Yhteisessä käytössä Attendo Tikantuvassa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä viihtyisät yhteistilat, joissa asukkaamme voivat tavata naapureilla ja viettää yhteistä aikaa. Piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua ja ulkoilla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä Tikantuvassa on asukkaittensa näköistä. Kodin viriketoimintaan kuuluu monipuolista ja mielekästä tekemistä, ja toiminnan suunnittelussa kuunnellaan asukkaiden toiveita. Asukasta kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, toimintaryhmiin sekä muihin palvelukodin toimintoihin huomioiden asukkaan voimavarat. Asioita ei tehdä tehdä asukkaan puolesta hänelle valmiiksi vaan niitä tehdään yhdessä asukkaan kanssa.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Tikantuvan fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää