Hyppää sisältöön

Attendo Tapalankallio

Attendo Tapalankallio on Kankaanpäässä sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Attendo Tapalankallion tarjoaa ikäihmisille ja muistisairaille kodinomaista hoivaa ja turvaa ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Ihanakallionkatu 2

 • 38700 Kankaanpää

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 26 m2

  Valmistunut - 2013

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakotia ympäröi kaunis luonto ja hienosti suunniteltu ja rakennettu pihapiiri. Kaikille asukkaille nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25 m2 kokoinen huone. Yhteiseen ajanviettoon ja seurusteluun tarkoitetut kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat ovat myös asukkaiden käytössä. Tapalankalliossa on lisäksi saunaosasto ja oma pihapiiri. Hoivakodin tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioon ottaen; tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaan voimavarat huomioiden, turvaamme osallistumisen erilaiseen toimintaan. Toiminnan tarkoitus on tukea asukkaan omatoimisuutta ja toimintakykyä. Järjestämme monipuolista ja mukavaa ohjelmaa asukkaiden toieita kuunnellen, kuten musiikkia, lueskelua, bingoa ja muisteluhetkiä. Pihamme antaa loistavan mahdollisuuden turvalliseen ulkoiluun. Myös ulkopuoliset vierailijat piristävät päiväämme esimerkiksi musiikkiesityksin. Tapalankallioon läheiset ovat aina tervetulleita.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti
Essi Koivulahti
puh. 044 4072420
essi.koivulahti@attendo.fi

Quote

"Äitini on asunut nyt 1,5 vuotta Tapalankallion hoivakodissa. Hän on ollut hyvin tyytyväinen saamaansa huolenpitoon. Huoli on vierähtänyt meidän omaisten sydämeltä kun äiti kokee olonsa turvalliseksi. "

Devider

Nainen

Tapalankallion asukkaan tytär

Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää