Hyppää sisältöön

Attendo Nerola

Attendo Nerola on palvelukoti luonnonkauniissa ja rauhallisessa Järvelän kylässä. Nerolan asukkaat tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden erilaisista fyysisistä, sosiaalisista ja/tai psyykkisestä syistä johtuen.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kouluntie 27

 • 16600 Kärkölä

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 50

  Huoneen koko - 28-49 m2

  Valmistunut - 2015

  Hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 3

  intervallihoito

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme ikäihmisille ympärivuorokautista palveluasumista sekä lyhytaikaishoitoa helpottamaan omaishoitajan arkea. Tuemme asukkaita omahoitajamallilla sekä yksilöllisillä hoito- ja tukimuodoilla. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja he omaavat kuntouttavan työotteen. Toimintamme lähtökohtana on säilyttää asukkaan elämä mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Asukkaaksemme pääsee joko hyvinvointialueen kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja (hyvä hoitosänky, yöpöytä, tuoli, verhot) - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissamme on myös yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto. Lisäksi asukkaiden toimintakyvyn yläpidon sekä kuntoutuksen tukena käytössä on palvelukodin oma kuntosali. Palvelukeskuksen viihtyisällä pihalla on helppo ja mukava ulkoilla. Pihalla on mahdollisuus grillaukseen ja yhteiseen ajanviettoon, myös katetulla terassilla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä. Viriketoimintaa on joka arkipäivälle mm. leivontaa, bingoa, levyraatia, lehtien lukua ja tuolijumppaa ja asukkaille mahdollistetaan ulkoilua päivittäin. Palvelukeskuksessa vierailee säännöllisin väliajoin naapurissa sijaitsevan päiväkodin lapset tuoden iloa asukkaille. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa. Talossa on oma keittiö, josta valmistuu maittavaa suomalaista kotiruokaa juhlapyhät ja asukkaiden toiveet huomioiden.

Story image

Korostamme Nerolassa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

 

Quote

"Kaikki hoitajat ovat iloisia ja jäävät juttelemaan mukavista asioista minun kanssani!"

Devider

Nainen 85

Hoivakoti Nerolan asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää