Hyppää sisältöön

Attendo Metsäkumpu

Attendo Metsäkumpu on Kemiin Siikakankaalla sijaitse ikäihmisten hoivakoti. Hoivakoti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Louhitie 2

 • 94700 Kemi

 • Lappi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 30

  Huoneen koko: 25 m2

  Valmistunut: 2013

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 2

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat haastavasti käyttäytyvät asukkaat hoidolliset asukkaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Moniammatillinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, joka perehtyy asukkaan asioihin. Omahoitaja toimii yhteyshenkilönä omaisten ja yhteistyökumppaneiden suuntaan ja osallistuu asukkaan hoitokokouksiin. Jokaiselle asukkaalle laaditaan myös henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, jota päivitetään aina tarpeen mukaan. Tavoitteenamme on pitää asukkaan arki mahdollisimman samansuuntaisen kuin ennen meille muuttoa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Metsäkumpu on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on kodikas ja viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 kokoinen huone, jonka voi sisustaa mieleisekseen. Jokaisessa huoneessa on lisäksi tilava wc/suihkutila. Kodikkaat yhteistilat ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä yhteiseen ajanviettoon ja mukavaan oleskeluun. Hoivakodissamme on myös sauna, jossa asukkailla on mahdollisuus saunoa kerran viikossa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja virkistää mieltä. Tarjoamme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: laulutuokioita, pelejä, muistelutuokioita, lehdenlukua sekä elokuvapäiviä. Avarat yhteiset tilat mahdollistavat harraste- ja viriketoiminnan, joissa voi myös nauttia naapureiden seurasta. Talomme yhteydessä on talvipuutarha ja piha, josta löytyy ulkokeinuja, puutarhakalusteet sekä puistonpenkkejä, joihin ulkoilun lomassa voi istahtaa levähtämään. Myös ruokailuhetket rytmittävät arkea ja ovat osa yhteistä aikaa. Meillä tarjoillaan maittavaa oman keittiön kotiruokaa asukkaiden toiveita kuunnellen ja juhlapyhät huomioiden.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää