Hyppää sisältöön

Attendo Vanamo

Attendo Vanamo sijaitsee Pöyliöjärven hiekkarannalla, kulttuurikeskuksen lähellä. Tarjoamme hoivaa ja kodinomaisia asumispalveluita ikäihmisille. Olemme osa Kemijärveä ja kemijärveläisten elämää, kuulumme Kemijärven yhteisöön ja verkostoihin.

Yhteystiedot

Osoite

  • Luusuantie 4

  • 98100 Kemijärvi

  • Lappi

  • Kartta

Tietoja

  • Huoneen koko - 21,4 – 21,5 m2 ja 30,9 m2

    Palveluseteli käy - Kyllä

  • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
  • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Meillä on avoimet ovet tuttaville ja läheisille vierailla sekä eri järjestöille toimia tiloissamme ikäihmisten virikkeellistä arkea lisäten. Keskeinen sijainti Kemijärvellä edesauttaa myös asukkaidemme osallistumista keskustan tapahtumiin ja osallisuutta yhteisössä.

 

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Vanamon asukaspaikat sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 21,4 – 21,5 m2 (56 kpl) ja 30,9 m2 (4 kpl). Jokaisessa asunnossa on oma invamitoitettu wc-suihkutila. Isommat asunnot ovat tarvittaessa soveltuvia esim. pariskunnan asunnoiksi. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla, tutuilla huonekaluillaan. Hoivakodin viihtyisät yhteistilat ovat helppokulkuiset ja niissä on mukava viettää aikaa ja tavata naapureita.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarkoituksenamme on ylläpitää asukkaiden fyysisiä- ja sosiaalisia voimavaroja. Järjestämme monipuolista ja mielekästä tekemistä, johon voi osallistua omien voimavarojensa mukaan. Olemme osa Kemijärveä ja kemijärveläisten elämää, kuulumme Kemijärven yhteisöön ja verkostoihin. Meillä on avoimet ovet tuttaville ja omaisille vierailla sekä eri järjestöille toimia tiloissamme ikäihmisten virikkeellistä arkea lisäten. Keskeinen sijainti Kemijärvellä edesauttaa myös asukkaidemme osallistumista keskustan tapahtumiin ja osallisuutta yhteisössä.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää