Hyppää sisältöön

Attendo Uittomies

Attendo Uittomies on hoivakoti ikäihmisille Keminmaalla. Tarjoamme asukaspaikkoja ikääntyneille, jotka tarvitsevat eri tasoista tukea ja apua päivittäisessä elämässään.

Yhteystiedot

Osoite

 • Järveläntie 7

 • 94400 Keminmaa

 • Lappi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 30

  Huoneen koko: 20 m2

  Valmistunut: 2018

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea hoivakodissa. Asukkaiden tukena on ympäri vuorokauden ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2 . Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Yhteiseen ajanviettoon asukkailla on käytössään viihtyisät ja ikäihmisten tarpeet huomioonottaen suunnitellut yhteistilat sekä turvallinen pihapiiri.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Järjestämme hoivakodille myös vierailijoita, kuten musiikkiesiintyjiä sekä huomioimme toiminassamme juhlapyhät sekä merkkipäivät. Asukkaiden läheiset ovat aina tervetulleita mukaan asukkaiden arkeen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää