Hyppää sisältöön

Attendo Villa Lehto

Attendo Villa Lehto on Kokkolassa sijaitseva hoivakoti ikäihmisille. Hoivakoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista hoivaa ja tukea päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kirkkolehdonkatu 19

 • 67700 Kokkola

 • Keski-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 32

  Huoneen koko - n.20 m2

  Valmistunut - 2010

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot sijaitsevat kahdessa ryhmäkodissa. Kaikilla asukkailla on oma 21,5–26m2 asunto ja jokaisessa on omat tilavat saniteettitilat. Kodikkaan ympäristön ja viihtyisyyden tukemiseksi asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla huonekaluillaan. Hoivakodissa on lisäksi yhteiset viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat, sauna sekä turvallinen piha matalan kynnyksen ulkoiluun.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Viriketoiminnan ja mielekkään arjen toteutuksessa huomioimme asukkaiden fyysisen kunnon ja toiveet. Kuuntelemme musiikkia usein, sekä meillä käy paljon vierailijoita. Attendo Villa Lehdon arkeen kuuluvat vierailevat kaverikoirat. Koirat tuovat iloa asukkaiden elämään ja rohkaisevat ulkoiluun. Toivotamme myös läheiset tervetulleikse kodin arkeen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää