Attendo Korkeavuori Seniorikoti

Attendo Korkeavuori on Kotkassa sijaitseva laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, jotka haluavat asua omassa kodissaan ja helpottaa elämäänsä kotiin tuotavin palveluin.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Korkeavuorenkatu 13

 • 48100 Kotka

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 45

  Huoneen koko - 35 m2

  Valmistunut - 2019

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Palveluita tarpeesi mukaan

Attendo Korkeavuoressa palvelee oma, ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen ovat henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voit elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitset tukea tai apua. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- hoiva- ja kuntoutuspalveluista. Palveluihin kuuluu myös viihtyisä saunaosasto ja useampia yhteistiloja. Asumisen kuukausikustannus koostuu palvelupaketista ja vuokrasta.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Korkeavuoressa asut on viihtyisässä vuokrasunnossa, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa.

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää